Vastgoed Quickscan

Vastgoed Quickscan

Verhuurt u vastgoed aan bedrijven of particulieren of bent u vastgoedeigenaar? Om uw inkomsten op peil te houden is het belangrijk om uw vastgoed zo aantrekkelijk mogelijk te houden en te maken – voor huidige en toekomstige huurders. Dat klinkt als een open deur zult u zeggen maar hoe pakt u dit aan? Een goed begin is het halve werk. Daarom ontwikkelden wij de Vastgoed Quickscan.

 

Wat houdt een Vastgoed Quickscan in?

Bij het uitvoeren van een Vastgoed Quickscan kijken we onder meer naar:

  • conditie van het onderhoud;
  • eventuele gebreken aan bouw- en installatiedelen;
  • mogelijkheden voor energiebesparing;
  • de omgeving van uw vastgoed.

 

U bepaalt zelf de uitgangspunten

Voor het uitvoeren van Vastgoed Quickscan bepaalt u zelf de frequentie en de insteek van de inspectie. Elke situatie in tenslotte anders. Heeft u bijvoorbeeld een leegstaand bedrijfspand en wilt u de conditie van uw gebouw goed in de gaten houden? Wij voeren inspecties voor u uit en laten u zien hoe u de attractiviteit op peil kunt houden of zelfs kan vergroten.

 

Vindt u het belangrijk om per seizoen bepaalde bouw- en installatiedelen extra aandacht te geven? Voor het winterseizoen uw verwarming bijvoorbeeld en in de zomer uw dak? Ook dat is mogelijk. Bij een Vastgoed Quickscan staan uw wensen en prioriteiten altijd centraal.

 

Wat levert een Vastgoed Quickscan u op?

Na onze inspectie laten we u zien hoe u de attractiviteit van uw vastgoed vergroot of behoudt, en wat het bijbehorende kostenplaatje is. U krijgt van ons een beknopt investeringsplan met onderhouds- en contractkosten voor een vooraf besproken periode. Ook rekenen we voor u uit wat de terugverdientijd is – op basis van de beoogde huuropbrengst en de betreffende periode.

 

Met de Vastgoed Quickscan brengt u structuur in de opbrengsten en de kosten rond uw vastgoed en kunt u gerichte keuzes maken. Dit geef zekerheid voor de toekomst.

 

Gratis gebruikmaken van uw eigen online vastgoeddossier

Laat u een Vastgoed Quickscan uitvoeren? Dan mag u een jaarlang gratis ons Vastgoeddossier uitproberen. Hiermee zijn al uw vastgoeddocumenten altijd en overal online beschikbaar in een beveiligde omgeving.

 

Meer weten?

Gaat u ook voor zekerheid over de waarde van uw vastgoed? Informeer dan naar de mogelijkheden van een Vastgoed Quickscan. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat ons u terugbellen op een moment dat het u uitkomt.