Van gezamenlijke klus naar gezamenlijk bedrijf

Van gezamenlijke klus naar gezamenlijk bedrijf

Hoe Vastgoedinspecties.com is ontstaan

De kiem voor Vastgoedinspecties.com werd in 2015 gelegd toen Edwin van EVM Vastgoedmanagement en Ruben van Beekink Installatieadviseurs samenwerkten aan een klus voor LMC. Met Beekink als aanspreekpunt voor de opdrachtgever, inspecteerde het tweetal 30 scholen op zowel installatietechnisch als bouwkundig gebied. Het resultaat was een zeer tevreden opdrachtgever.

Het ontstaan van Vastgoedinspecties.comDe twee vakmannen trokken dan ook de conclusie dat de samenwerking niet alleen plezierig maar ook gesmeerd was gelopen. De gedachte ontstond om deze combinatie van bouwkundige en installatietechnische expertise onder één naam aan te bieden. Het idee werd een concreet plan, en na vele leuke mails en gesprekken was Vastgoedinspecties.com een feit.

Wat biedt Vastgoedinspecties.com? De eigenaar of beheerder van vastgoed maakt zelf een selectie uit de Vastgoed Bouwstenen. Het zijn acht diensten die op zichzelf staan of die naar wens van de klant gecombineerd worden: Vastgoed Quickscan, Oppervlaktemeting, Conditiemeting, MJOP, Documenten support, Vastgoeddossier, Energieanalyse en Energielabel.

Ruben: “Onze klanten weten zelf heel goed wat ze nodig hebben. Zij zoeken daarbij een partner die hen met raad en daad terzijde staat. Niet iemand die alles beter weet, maar een partij die mee denkt, verder denkt en vooruit denkt.” Edwin voegt toe: “Door de combinatie van onze kennis en ervaring vullen we elkaar uitstekend aan. We zetten steeds net een stapje extra, en daar heeft de klant profijt van.”

De slogan van Vastgoedinspecties luidt: Zet uw vastgoed slim in met Vastgoedinspecties!

De heren van Vastgoedinspecties luisteren naar de klant en stellen zich op als (no-nonsens) partner. Zodra het probleem of belang helder is, worden daar de juiste bouwstenen op af gestemd. Vervolgens werkt Vastgoedinspecties samen met de klant (in plaats van voor de klant), waarbij de belangen van de klant steeds voorop staan. En dat leidt tot goed onderhouden vastgoed, duurzaam en energiezuinig, met tevreden gebruikers en inzichtelijke kosten en onderhoud. Slim op alle fronten.

No Comments

Post A Comment